"Hi Ellen, veel dank voor de focusroller die je aan mijn zoon (14 jr) gegeven hebt. Plannen en organiseren van huiswerk ging helemaal niet maar dankzij de oliën gaat hij aan de slag! Ik weet niet hoe het werkt, maar ik ben er heel er blij mee en natuurlijk mijn zoon ook! Ik slaap zelf beter door het gebruik van de oliën! Hartelijk dank!"
Vrouw, 45 jaar
"Dag Ellen,
Graag geef ik op jouw site ook mijn ervaringen door over Essentiële Oliën die uit mijn scan kwamen. Sinds jaren heb ik weer heerlijk kunnen slapen met de olie! Ik ben er heel erg blij mee! "
vrouw, 73 jaar
"Beste Ellen, ik ben enorm blij met de olieroller die je voor mij gemaakt heb! Ik had vaak longproblemen maar sinds ik die roller gebruik ben ik niet meer ziek geweest! Het brengt verlichting bij het smeren en daarnaast die diffuser! Ik ben zo blij dat ik het op een natuurlijke manier kan oplossen. Heel veel dank!"
vrouw, 50 jaar