Ellen Koning

In 2009 ben ik met Crown Coaching gestart, mensen verder helpen in hun leven is mijn passie!

Ik ga uit van het principe dat iedereen de benodigde hulpbronnen in zich heeft voor zijn verwerking, inzicht en persoonlijke groei.  Het is een uitdaging en het geeft voldoening om met mensen te werken en ze verder te begeleiden. In mijn begeleiding staan communicatie en zelf verantwoording nemen voor je leven centraal, of het nu een kind, jongere of volwassene betreft.

Door het coachen groeit het zelfvertrouwen en dat is prachtig om te zien!

Ik ben gecertificeerd NLP Master, Personal  Coach, MatriXcoach en Kids’ Skills Ambassador. Tevens ben ik Trainer van “Snel Leren = Leuk Leren” (efficienter en sneller leren) en de weerbaarheidstrainingen “Brugklasbikkels” en “Bikkels in de dop”.

Door de jaren heen heb ik cursussen gevolgd op het gebied van AD(H)D, Systemisch Werken, Opvoedopstellingen, Oplossingsgericht coachen en Ouderbegeleiding en blijf ik mezelf bijscholen en ontwikkelen door cursussen en trainingen te volgen.  Daarnaast ben ik Maatschappelijk Werker en studeer op dit moment voor Contextueel Therapeut.

Crown coaching is voor iedereen vanaf ongeveer 7 jaar tot en met volwassenen.

Ik hoop u of uw kind binnenkort in mijn praktijk te mogen ontmoeten.

U bent van harte welkom!